RUIMTES

Er zijn drie aparte ruimtes bij Zakelijk Genieten. Als u De Anna Hoeve huurt, dan kunt u kosteloos gebruik maken van de Buitenplaats. Heeft u nog een ruimte nodig, dan kunt u De Trainingsruimte apart bijboeken voor uw activiteiten.

Landelijk Genieten Annahoeve Schermerhor
Landelijk Genieten Annahoeve Schermerhor
Polderparadijs Schermerhorn  (33).jpg

DE ANNA HOEVE

Vergaderboerderij

De Anna Hoeve is de hoofdlocatie met fenomenaal uitzicht. Een ruime boerderij van 200 m2 met terras aan het water. Er is een grote vergaderruimte met een grote ronde tafel, met comfortabele stoelen en ruime zithoek om de houtkachel. Er is een uitgebreide keuken en 5 aparte slaapkamers met slaapgelegenheid t/m 10 personen. Er zijn 2 badkamers en een apart toilet.

DE BUITENPLAATS

Lekker knus

Direct naast de Anna Hoeve kan uw gezelschap gebruik maken van de Buitenplaats (50 m2). Om de grote houtkachel is het heerlijk vertoeven op de leren banken met schapenvachtjes en zachte dekens. Er staat een grote tafel en een eenvoudige buitenkeuken en stenen BBQ.

DE TRAININGSRUIMTE

Multifunctionele ruimte

De trainingsruimte is bij te boeken voor extra activiteiten, bijvoorbeeld als u werkt in aparte groepen, of een ruimte nodig heeft voor trainingen. Op verzoek bieden wij ook arrangementen aan zoals Yogales of Djembe workshops.

 
Landelijk genieten Annahoeve Schermerhor

ZAKELIJK GENIETEN