top of page

RUIMTES

Er zijn drie aparte ruimtes bij Zakelijk Genieten. Als u De Anna Hoeve huurt, dan kunt u kosteloos gebruik maken van de Buitenplaats en de Speel Unit. De Buitenplaats is een knusse zit met houtkachel en stenen BBQ. De Speel Unit is een ruimte met een tafeltennistafel en twee voetbaltafels. Om even lekker te kunnen ontspannen.

Landelijk Genieten Annahoeve Schermerhor
Landelijk Genieten Annahoeve Schermerhor
Polderparadijs Schermerhorn  (33).jpg

DE ANNA HOEVE

Vergaderboerderij

De Anna Hoeve is de hoofdlocatie met fenomenaal uitzicht. Een ruime boerderij van 200 m2 met terras aan het water. Er is een grote vergaderruimte met een grote ronde tafel, met comfortabele stoelen en ruime zithoek om de houtkachel. Er is een uitgebreide keuken en 5 aparte slaapkamers met slaapgelegenheid t/m 10 personen. Er zijn 2 badkamers en een apart toilet.

DE BUITENPLAATS

Lekker knus

Direct naast de Anna Hoeve kan uw gezelschap gebruik maken van de Buitenplaats (50 m2). Om de grote houtkachel is het heerlijk vertoeven op de leren banken met schapenvachtjes en zachte dekens. Er staat een grote tafel en een eenvoudige buitenkeuken en stenen BBQ.

DE SPEEL UNIT

Even ontspannen

Deze ruimte werd gebruikt voor trainingen, maar is tegenwoordig een ontspanningsruimte met tafeltennistafel en voetbaltafels.

Ruimtes: Diensten
Landelijk genieten Annahoeve Schermerhor

ZAKELIJK GENIETEN

Ruimtes: Welkom
bottom of page