workshopruimte

Workshopruimte

Zakelijk Genieten, onderdeel van Landelijk Genieten, ligt op een prachtig stukje eeuwenoude polder met een bijzondere geschiedenis. De magische energie van vervlogen tijden is hier nog steeds sterk voelbaar.
Niet voor niets staat 'De Mijzenpolder' geregistreerd als één van de 105 bedevaartsoorden van Nederland.

Multifunctionele ruimte

U kunt zich voorstellen dat Landelijk Genieten daardoor een uitstekende locatie is voor stilte en meditatie weekenden. Voor mindfulness en yoga. Eigenlijk voor allerlei weekenden, workshops en trainingen waarbij u in alle rust naar binnen kunt keren en kunt werken aan uw persoonlijke ontwikkeling.
Maart 2015 hebben we naast de boerderij 'De Anna Hoeve' een aparte multifunctionele ruimte ingericht (36m2) waar groepen t/m 12 personen allerlei vormen van meditatie en ontspanning kunnen beoefenen. Maar ook waar u bijvoorbeeld kunt schilderen of met uw team een swingende zumba workshop kunt volgen!
Deze ruimte ligt net als de Anna Hoeve ook aan het water met een prachtig uitzicht. Het is ingericht met rustige kleuren en er hangen traditionele trouwkimono's uit Japan aan de muur. De ruimte is goed geïsoleerd en kan in de winter gemakkelijk verwarmd worden door de handige infrarood kachels. In de zomer blijft het koel en is het nog heerlijker vertoeven door de openslaande deuren. Er is een goede muziekinstallatie aanwezig waar je zowel cd's als een telefoon op kunt aansluiten.

De workshopruimte huren

De workshopruimte is alleen te huren in combinatie met de Anna Hoeve. De tarieven hiervoor zijn:
Dagdeel (4 uur): € 55
Hele dag (12 uur): € 99
Weekend (2 dagen): € 150

Wilt u een weekend of training organiseren neem dan even contact op, ik denk graag met u mee.
Klik hier voor meer foto's.