boerderijindeling1

Boerderij indeling

U komt binnen in de grote hal. Aan de rechterkant is een apart toilet met daarnaast een deur naar de ruime badkamer met wastafel, douche-/stoomcabine en wasmachine. Aan de overkant van de hal is de eerste slaapkamer, ook wel de tuinkamer genoemd. Het is een heerlijke lichte kamer met een tweepersoons waterbed. U kijkt in deze kamer zo uit op de mooie tuin.

Als u vanuit de hal door de glazen deuren loopt, komt u in de ruime woonkamer met hoog plafond en waar de oude balken die het huis ondersteunen, mooi zichtbaar zijn.
U kijkt direct door de grote openslaande deuren en de raampartijen erboven naar het aangrenzende terras. Licht, ruimte en natuur in overvloed.

Aan de rechterkant van de woonkamer zit een tweede ruime slaapkamer met een eigen douche en toilet.
Ook wel de “Master Bedroom” genoemd. Deze kamer heeft ook een heerlijk waterbed. Vanaf hier kijkt u uit op de privé tuin van de Anna Hoeve.

boerderijindeling

Naast deze kamer is een trap naar boven naar de derde slaapkamer. Deze is ook voorzien van een waterbed en heeft een heel leuk doorkijkje naar de woonkamer beneden. Deze kamer is knus en heel gezellig met veel hout en riet. Er staat ook een stapelbed voor nog twee extra slaapplaatsen.

Weer beneden aangekomen loopt u naar de twee nieuwe slaapkamers. Deze zijn voorzien van twee eenpersoons boxprings, die zowel los als aan elkaar kunnen staan. Het zijn knusse, nieuwe en lichte kamers met nostalgische stalramen.

Vóór in de woonkamer is aan de rechterkant de landelijke keuken. Deze is van alle gemakken voorzien:

Een 5 pits gasfornuis, aparte oven en magnetron, twee koelkasten met vriesvak, afwasmachine en voldoende keukengerei. Wij dragen het mileu een warm hart toe en hebben verschillende bakken om het afval te scheiden. U kijkt vanuit de keuken zo op het water, net alsof het huis een woonboot is.

Centraal in de kamer staat de grote ronde tafel voor de openslaande deuren, waar u met z’n allen comfortabel aan kunt schuiven.

Naast de tafel aan de linkerkant is de ruime living. Rondom de houtkachel is genoeg plaats voor iedereen op de grote bank. De houtkachel zorgt voor warmte en gezelligheid, maar er is ook een goede CV installatie die het huis verwarmt.

Buiten de boerderij

Vanuit de woonkamer loopt u door de grote openslaande deuren het terras op. De roeiboot en kajak mag u zo pakken en liggen voor de deur. U kunt ook kano's bij ons huren. Dit gaat per dag of dagdeel. U kunt hier echt uren varen en onze mooie polder verkennen.

Uw privé tuin bereikt u door over het bruggetje naast de Anna Hoeve te lopen. Er staat een stenen BBQ en een grote picknicktafel. De Anna Hoeve heeft voldoende tuinmeubilair. Er zijn tevens genoeg gratis parkeerplaatsen voor uw auto(‘s). Wilt u eropuit per fiets dan is dat ook mogelijk. Wij werken samen met een betrouwbare fietsenverhuur organisatie. Kijk hiervoor bij de Arrangementen.