activiteiten

Activiteiten

Aan het einde van de enige weg in de Mijzenpolder, de Vrouwenweg, ligt onze prachtige woonboerderij De Anna Hoeve. Om deze unieke veenweide polder van binnen uit te ontdekken zou u een bootje kunnen huren. Echter wanneer u de ringdijk bewandeld of fietst heeft u een prachtige tocht van zo’n 12 kilometer rondom.

Omgeving

Diverse uitstapjes liggen klaar om door u ontdekt te worden, van (binnen en buiten) musea tot oogstrelende natuurgebieden. Neem bijvoorbeeld De Beemster, De Rijp, de Zaanse Schans of kijk eens in de 'Laag is Leuk' gids voor tips en ideeën. Noord Holland is met haar molens, strekkende uitzichten over de weilanden variërend met vee, prachtige bloemen, groentes en gewassen één van Nederlands mooiste vlakke gebieden. Een lust voor het oog en een rust voor uw zijn.
Stelt u zich voor, u heeft net een intensieve vergadering of training achter de rug. Wat is er meer rustgevend dan wandelen over een dijk met uitgestrekte weilanden, langs schaapjes op de dijk en tulpen in de verte?

Activiteiten

Wilt u echt even actie ondernemen? Dan zijn er tal van mogelijkheden. U vindt heuse Solex-bike arrangementen op deze website: De Vriendschap Driehuizen. Wilt u liever droog zitten, dan is een tour in de klassieke Eend een leuke ervaring. U kunt zelfs kiezen voor een puzzeltour, een rally of een interactie autotocht. Meer informatie vindt u op deze website: Ducktrail.
Naast georganiseerde tourtjes kunt u ook een kleine wandeling maken naar het dorp Schermerhorn. Daar vindt u tegenover de Grote Kerk het oer-hollandse Café s’Lands Welvaren, waar huisgemaakte appeltaart wordt geserveerd. Op zomerse dagen kunt u tevens heerlijk buiten vertoeven en van de fietsende en wandelende voorbijgangers genieten.
Na het gebakje kunt u eventueel nog een fluisterboot nemen bij Het Kleinste Huisje. Heeft u de tijd om wat verder weg te gaan, dan zijn de historische steden Alkmaar (10 km) en Hoorn (14 km) absoluut een bezoek waard.
Meer informatie over deze steden en andere bezienswaardigheden vindt u op de pagina 'Bezienswaardigheden & Activiteiten'.

 

Arrangementen

 

unnamedFietsverhuur

Lekker fietsen door het mooie landschap van de Mijzenpolder? Wij werken samen met een betrouwbaar fietsverhuurbedrijf bij ons in de buurt. Zij bieden stadsfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, autopeds en tandems aan en komen deze halen en brengen bij de Anna Hoeve.

U huurt al een fiets voor € 9 per dag. U kunt zelf de fietsen bestellen via deze link.

unnamed 2Yogales

Wat is er nou lekkerder dan beginnen met een uurtje yoga in de ochtend? 
Al helemaal op zo’n locatie waarbij je uitkijkt op een prachtige polder met het zonnetje in de verte.
Mariska de Blieck, is gecertificeerd Vinyasa yoga trainster. De les les is voor ieder niveau te volgen en wordt gegeven in de workshopruimte of bij goed weer buiten en voor alles wordt gezorgd.
Let’s Yoga.

Vanaf: 5 t/m 12 personen. Kosten: € 15 p.p.

 

unnamed 1Kanoën

De boerderij ligt aan het water, middenin de Mijzenpolder. Een perfecte plek om direct vanaf de steiger een kano in te stappen om het gebied te ontdekken. Neem lekker wat te eten en drinken mee en ga picknicken naast koeien of misschien wel lammetjes. Vaar langs groene weilanden, boerderijdieren en vogels. Wat een rust, dit is puur genieten. We hebben zes nieuwe luxe tweepersoons kano's die voor drie uur, maar ook voor een aantal dagen gehuurd kunnen worden. Lees meer over de polder en routes; klik hier. Vanaf: 2 t/m 12 personen (één kano is voor twee personen).

Kosten: € 17,50 voor drie uur en € 22,50 voor een hele dag (per kano).

handlezenGezicht– en handlezen

Wilt u uw medewerkers iets bijzonders laten ervaren? Onze ‘Proud to Be’ coach Nancy van der Zee, geeft hand- en gezichtlees sessies in De Anna hoeve. Ze is professioneel, intuïtief, respectvol en kijkt dwars door u heen. Als dit arrangement boekt overleggen we samen welke tijd het beste uit komt. Een sessie is in de workshopruimte en duurt 20-30 minuten per persoon.

Vanaf: 4 t/m 12 personen. Kosten: € 30 p.p.

 
 

unnamed 3Zumba of bootcamp workout

Wat is er nou leuker dan met Uw collega’s of werknemers samen te dansen en te sporten?
Ik www.gezondenwell.com geef sinds 2007 les in streetdance, bootcamp, zumba en dance & shape en op verzoek geef ik lessen in de naastgelegen workshopruimte of als het weer het toelaat lekker buiten. De lessen maak ik zo dat ze voor alle gezelschappen te volgen zijn.

Let’s move and have some fun! Vanaf: 6 t/m 12 personen. Kosten: € 15 p.p.