reviews

Toon # 

Wij hebben enorm genoten op onze teambuildingsdag bij de Anna Hoeve. De locatie is prachtig en bij mooi weer is er meer dan genoeg ruimte om in kleinere groepjes buiten te werken. De boerderij zelf zorgt voor een huiselijke sfeer waardoor het overleggen ook een stuk gemoedelijker gaat dan wanneer je in een conferentiezaal zit. De catering was ook prima verzorgd en als we iets misten zorgde Sonja in een mum van tijd dat het geregeld was. Ook de yoga les is door iedereen goed bevallen, wat ook zorgde voor rustig en goed begin van de dag. Het was heerlijk vertoeven bij de Anna Hoeve en hoogstwaarschijnlijk keren sommige collega's nog wel weer eens een keer terug met hun familie's aangezien de slaapvoorzieningen er ook goed uitzien.

N. Rahajaan
De Nederlandsche Bank

Op deze site kun je nog meer testimonials lezen. 

Sonja
"Ons verblijf in de Anna Hoeve was een groot genoegen. Het hartelijke welkom, de intieme sfeer en de geweldige omgeving maakten dat we met ons team de goede gesprekken hebben kunnen voeren. Het uitzicht om dit mooie deel van Alkmaar gaf ons inspiratie voor de toekomst. De zonsondergang en zonsopkomst over de uitgestrekte mooie landerijen van de Mijzenpolder en de roofvogel die bij voor ons raam boven zijn prooi hing, maakte het tot een mooie ervaring. De catering van Roos Kookt paste precies in dit weekend. Dank je wel!"
P. Verbruggen
PVDA Alkmaar
"Voor ons was het een mooie en fijne locatie. Pracht dag gehad!"
W. Oud
Reaal Verzekeringen
"Voor een 1,5 daagse training hebben wij bij De Anna Hoeve gezeten. Volop inspiratie op deze mooie landelijke plek. We hebben een top meeting gehad en Sonja was zeer gastvrij, kortom; een aanrader!"
H. te Grotenhuis
CG Selecties
"We hebben de Anna Hoeve gehuurd voor ons twee daags management overleg. De woonkamer is een ideale vergaderruimte. Goede stoelen, ronde tafel en prettig licht. Het uitzicht maakt het compleet. De omgeving is perfect om even tot rust te komen en afstand te nemen van het bedrijf, zodat we de juiste beslissigen kunnen nemen. Deze locatie als vergaderlocatie is ook zeker een juiste beslissing."
Rene
A new Spring
De Anna Hoeve was de perfecte plek voor onze internationale workshop over onderwijsverbetering. Zowel de inrichting van het huis als ook de omgeving geeft rust en ruimte voor nieuwe idee├źn. Het contact met Sonja was uitstekend, je voelt je welkom en alle vragen werden meteen beantwoord. Mocht er weer een workshop komen waar een rustige maar comfortabele plek voor nodig hebben, dan staat De Anna Hoeve bovenaan de lijst!
Christian Koppe
Eduplop