top of page

CATERING ARRANGEMENTEN

Smakelijk Genieten, zoals u dat wilt

Verhuur van De Anna Hoeve kan op basis van zelfzorg. U zorgt dan zelf voor boodschappen en maaltijden.


Wilt u het maximale halen uit uw bijeenkomst en heerlijk kunnen genieten? Kies dan één (of meerdere) van de onderstaande arrangementen. Wij zorgen dan dat alles bij aankomst voor u klaarstaat. Laat onze locale cateraars u verwennen met smaakvolle en duurzame streekproducten.

Laptop & Coffee

ZORGELOOS GENIETEN ARRANGEMENT

U arriveert, de ruimte voelt al behaaglijk, u hangt uw jas op. Bij dit arrangement komt de verse koffiegeur u al tegemoet. Er staan lekkere versnaperingen op tafel en voor alles is gezorgd en is sfeervol gedecoreerd. Naar uw wens hebben wij een Zorgeloos Genieten Arrangement "Basic" en een "De Luxe" versie met extra veel lekkers, fruit en een drankje.

SMAAKVOL LUNCH ARRANGEMENT

Wij werken samen met geweldige locale cateraars die werken met streekproducten. Laat u verrassen door de heerlijkste lunch gerechten. Voedselallergieën graag vooraf doorgeven.

rustiek Brood
Image by Jaimie Harmsen

HARTIG TUSSENDOORTJE

De dag is geweldig en helemaal naar wens, maar rond een uurtje of 16 begint u weer trek te krijgen. Daarvoor komt dit arrangement als geroepen. Er staat een heerlijke plank voor u klaar met hartige snacks als gebrande noten, knapperige boerenland chipjes, heerlijke worst en kaasjes. Ook als goede afsluiter als u een dag komt vergaderen, maar niet blijft dineren of slapen. Zo gaat niemand met een lege maag naar huis.

TWEE EN DRIE GANGEN DINER

Als u blijft overnachten in De Anna Hoeve dan kunt u er natuurlijk uitgaan om ergens een hapje te eten. Ik kan u ontzettend goede restaurants in de buurt aanbevelen, maar vaak is het met een intensieve meeting of teamuitje juist fijn om te dineren op de locatie zelf. Wij kunnen desgewenst een twee of driegangen diner voor u laten bezorgen door onze cateraars. U kunt uw wensen van tevoren bij ons aangeven.

Aardappelpartjes
Image by Kelsey Knight

WIJN ARRANGEMENT

Koffie, thee, water en een drankje, maar hoe lekker is het om 's middags bij het hartige tussendoortje, of 's avonds bij een diner een heerlijk wijntje te drinken. U kunt kiezen uit wit, rood en rosé. Ook bier is mogelijk. Wij horen graag uw wensen, alles kan geregeld worden. Drank wordt naar gelang gebruik achteraf berekend.

ONTBIJTJE HOORT ERBIJ

Hoe lekker is het om 's morgens de vogels te horen fluiten en uit te kijken over het geweldige polderlandschap met een heerlijk vers ontbijtje. Wij serveren 's morgens geen ontbijt, maar leggen een uitgebreid ontbijtpakket voor u klaar. U bakt zelf de croissants af en kookt de eitjes, voor de rest is alles geregeld voor een overheerlijk begin van een mooie dag.

Image by Ivan Timov
bottom of page